Met elkaar kom je verder

Het decembernummer van de Transparant staat in het teken van ‘met elkaar’. Met verhalen van mooie mensen die onze organisatie een warm hart toedragen. Zoals duizendpoot en collega Lammie, die alweer 33 jaar bij ons werkt. Of Wouter, die naast het mentorschap voor zijn broer meepraat over het beleid van De Trans in de cliëntenraad. En we zijn blij dat Bas zich bij ons thuis voelt in De Fietsshop, in Emmen. Een paar prachtige voorbeelden die vertellen hoe belangrijk het is dat we met elkaar in
verbinding staan. En samen zorgen voor een betere De Trans.

Alleen met elkaar maken we stappen vooruit. Dit proberen wij ook iedere dag te doen. Door te luisteren en in gesprek te blijven. Ideeën serieus te nemen en op te pakken. Daar worden wij met elkaar steeds beter in. Niet voor niets hebben wij weer een positieve kwaliteitsbeoordeling gekregen (HKZ-certificaat). En daar zijn we trots op!

Wij wensen daarom iedereen een 2024 waarin we met elkaar in verbinding blijven. Want samen kom je verder. Dankjewel aan iedereen die het afgelopen jaar weer een belangrijke steen bijdroeg om bergen te verzetten. Zodat onze bewoners en deelnemers aan onze werk en dagbesteding kunnen leven zoals zij dit willen.

Hele fijne feestdagen gewenst.

Directie De Trans
André Setz
Geert Bos

André Setz en Geert Bos

Voorwoord

Met elkaar kom je verder.

Wij wensen iedereen een fijne kerst.